Thursday, 1 November 2012

final sem 3

assalamualaikummm...
it more stress than i expected 
a lot of study that have to cover
hurmmm
quiz and test no finish at all
the teacher blaming us because unpresent at class
it revision week right so as a student that time there
is no class for us
sampai ad ustazah merajuk sbb xdtg klas dye minggu tuu
hurmmm mmg salah pon tak dtag but all the test n quis
study smpai 3-4 pagi mmg boleh larhhh bgun awal
sedangkan tido pon tak menentu
but for sesetgh orag peduli apa smua tuu kannn
dah study week so tak yah g klas
hurmmmmmm
but klu smpai lecture merajuk
n ckap 'sy tak nak tolog kamu final'
so what you expected from that
sedeyhhh kowttt
maaf larhhh ustazah 
bukan saje2 tpi terpaksa
bukan nak memetingkan hal dunia semata-mata
tapi smua bnde nak follow
bila ustazah kate nie
mdm bi kata nie
hbis
student gak kne follow dua2
giler aper
ingat robot ker
try make it simple
hurmmmm
but for this time
sabar jelah yg penting
itu jelah yg mampu 
jadi pertahanan
but for other
redha jela  yg mampu
diucapkan
harap mampu menempuhnya
hal selain final
mencari yg spatutnya
mmg tak igat aper
lpaskann masa dan waktu menentukannya
psal mentor mentee plak
hurmmm
so open table selesaikan 
apa yg tak puas hati
yelahhh
lumrahhh manusia 
ada perasaan dengki smua
tgok org snang skit
hbis dye katekan itu larh ini larhhh
so harap settle smua sokk
klu jadi
lastly
mintak ampun dari pembaca2
yelah 
manusia takkan lari daripada kesilapan 
dah mati pon kesilapan kita jugak yg dpertikai dlu
disini juga
doakan saya dan rakan2 serta seluruh umat islam 
permudahkan jalan yg harus ditempuh
murahkan rezeki dan bersihkan hati yg dah hitam nie
and
wish me luck for my final
thank you
assalamualaikum

Sunday, 21 October 2012

assalamualaikummm...


hushhhh lame giler tak update...
kemalas sehhh

this semester yehhhh
aq ngaku byak kesalahan dan pengajaran yg aq dpat..
nak wat mcm mne nak nsib kan
smua tu telah dirancang dan kte hanya mengikutnya
harap thun dpan dpat yg baek lagi
ye skarang da msuk minggu terakhir
last miinggu utk blaja dan hbiskan sylibus(pkai eja)
dan minggu dpan revision week dan minggu slpas tu phammkann
minggu aper so minggu nie agak tension
pnuh dgan quis, test dan submit assigmnt 
agak kelanng kabut la kan
so besok is my turn to delivery a specch
haihhhh tak thu la pe jadi sbb speech tuuu
hehehe ade tiru2 skit so mcm ad msalah skit larhhh
hahahha
mintak ampun yer madam
so hrap yg terbaek utk esok
wish me luckkkk
heee
dan selamat menunaikan haji yer bonda
(she my mentor) hee doakan kejayaan anakanda
disini yer serta bonda
so gud luck pada yg akan amik final
n selamat bercuti pada yg dpat semesta break
so enjoy your life that you have...
this is my mentor and mentee


hope happy slalu
assalamualaikummmm


Sunday, 7 October 2012

bertepuk sebelah tangan larhh jwabnyer lagi
haihhh
kehidupan manusia kannn

"Kamu dapat mengenal lebih banyak tentang diri seseorang itu dari adab dan pertanyaannya, bukan dari jawapan-jawapannya." ~ Voltaire



"Jangan biarkan perahu hanyut tak berpenghuni nanti hanyutnya tidak singgah ke pelabuhan."

"Ukuran yang paling tinggi tentang adab seseorang itu, ia wajib menaruh perasaan malu akan dirinya terlebih dahulu." ~ Aflatun

"Kesempatan yang kecil seringkali merupakan permulaan kepada usaha yang besar."
















hee assalamualaikum

Wednesday, 3 October 2012

Harapan

Assalamualaikum...
harapan kembali berputik...
dapatkah aku meneruskan perjalanan itu
sesungguhnya sudah berkali-kali aku jatuh tersungkur
mengenangkan kisah lalu
masihkah aku diberi peluang utk itu lagi


perlukah aku menunggu lagi
menunggu yg benar2 utk ku...
benarkahhh dia utk ku
harap dia sahaja kekal utk selamanya...
tapi kenapa jika aku inginkan seseorang
dan seseorang itu akan pergi ke orang lain
dan bukan memilihku...
harap aku tabah dan tetap tabah..
terlalu awal utk ku melafazkannya
aku perlu kenal dirinya lebih lagi
dan ketika itu barulah aku aku tahu
adakah dia utk ku....
kerana sabar itu separuh dari iman...

*luahan sahaja

Friday, 21 September 2012

kegelapan

langit tak selalunyer cerah
hidup tak selalunya senang
perlukan sokongan
harap engkau mengerti









perlukan kamu untuk seketika
assalamualaikum

Monday, 10 September 2012

reject

Assalamualaikum
wahhhh
apasal blog lpas cerita pasal duka lara yer?
hahha tahhhh
itu je yg bersarang dlam kepala otak nie ha
but this entery actually the same
but not to sad...
yeahhhhh
you no what means by
'REJECT'
this means by wikipedia
The word "rejection" was first used in 1415.[1] The original meaning was "to throw" or "to throw back".
Rejection may mean:
  • Social rejection, in psychology, an interpersonal situation that occurs when a person or group of people exclude an individual from a social relationship
  • Transplant rejection, in medicine, the immune reaction of a host organism to a foreign biological tissue, such as in a transplantation
  • In telecommunications, rejection is the receiving of the desired signal without interference from another undesired one.
  • In basketball, rejection is a slang term for a block
  • In mathematics, the rejection of a vector a from a vector b is the component of a perpendicular to b, as opposed to its projection, which is parallel to b.
  • In statistics, rejection sampling is a technique used to generate observations from a distribution
  • In zoology, the shunning of one or more animals in a litter
Rejection may also refer to:



hahahhaha ok pahammm
but yg what happen to me is sosial rejection 
perghhhhhh parahhhhh jugakkk la nk hadapi nya
sakit dan perit
sama sepeti hantar assigmnet yg buat hmpir 2-3 minggu
pastu lecture kate reject
wow bayangkan perasaan anda time tuuu
sakit bai rse nak pijak2 je lecture tu kannn
hahahah
but yg beza kali nie keje reject ngn pompuannn
perkara biase larhh tuuuu nmpak nyer
bcause I learn from someone who read this blog
hee jgn marah awak tawww

okkkkkk cerita cinta saya terpaksa diberhentikan seketika 
kerana nak beri peluang pada pelajaran mengusainya kembali
perghhh pelik bai ayat tuuu
but this time saya masih terima sesape sahaja
because kali nie no agreement or contract ngan orang lain
tpi hati masih bertaruhhh kat si dia yg bernama cik Z
tahhh larhh mmg da tak boleh nk lupa
sbb jodoh dan pertemuan ditangan tuhan...
yehhhh a little bit upset
but tak boleh nak sedih lama2 kank 
susah nak baik nnty hahahaha
thanks for tini bgi support kowt
kate nye baik cari time dkat u nie
sbb da keje susah nak cari
sbb dye larhhh aq kene reject 
ehhh salahkan dye pulak 
hahahha 
sapa suruh tak berterus terang
kank da kene tendang okkk
da start mereng da nie sbb
kene tendang baru je kjap tadi kihkih
tu yg boleh nk menulis panjag2 tuuu
kihkihkih


ok now begin with new chapter
kisah cintaku berhenti seketika 
cewahhh pandai larh sngat
baru kjap sedih kank dan pandai mengorat orag laennn
udah2 larhh yerr
but si reject nie saya tabit larhh dgan awak
sbb awak mmg profesioanal
thank to you sbb awak larhhh sye cbe brubahhh
yer awak ANJ
*nak tgok gmbar dye cari entry psal DIA NIGHT
now im your enemy perghhhh
hahha xde larhhh
awak musuh saya time belajar
lau bertanding ngn dye pasal pelajaran tak pe kannn
sbb dye pandai  n i want bit up to 
n enter the scholarship utk g oversea tu
hahahahha

for her
hati masih bertaruh
tapi tak mcm dlu larhhh 
harapkan pudar tpi lame2 ia menjadi terang
so terima jelahh 



*copy yer mawadah
hee actually dia pon pernah saya admire dye time form 1 larhhh kannn
hahha lpas tahu dye dah ad so baekk blahhh terus kank tak psal kene ketuk ngan dye gune btol air
cerita form 1 yer bdak2 tak thu aper
kihkih tak psal2 kene pukul ngan botol air

hahahahha da2 tutup blik cerita tuuuuu syuhhh syuhhhhh
ok2 this time seriously need to lerant more
hahahha okkk


*this is me but no in my attitude jangan nak harap saya berperangai mcm nie yer
sebab saya serious orang nyer

thank read my blog yg tak serapa kali nie
Assalamualaikum

Saturday, 8 September 2012

Izinkan ku pergi

learning something 

jangan terlalu memilih kerana memilih membuat derita
emmmmmmm
 terlalu takut utk terima kenyataan membuat diri rasa jauh tenggelam 
haihhh bilarh aku nak sedar nie
hidup bukan lama-lama jadi senang tpi susah 
perlu byak tangggung jwab yg perlu ditanggung
kadang-kadang aku lupa tanggung jwab sbagai manusia
malah lupa tanggung jwabku sebagai Hamba
hurmmm 
aku perlu seseorang utk membawaku kembali ke pangkal jalan
aku tak memilih dia utk menyayangi sahaja tapi menarikku membawa aku ke lembah Nur
terlalu byk dosa yg ku lakukan n sebgai seorang anak
aku telah byak mengecewakan mereka 
kesedihan mereka adalah mimpi yang paling buruk yg perlu aku tempuhi
maafkan aku jika aku tak mampu melaksanakan harapanmu
izinkanku pergi jika sampi ajalku
mohon halalkan makan minumku 
wahai sahabat maafkanku 
kerana aku bukan larh seorang kawan yg baik
jika ada kesilapan maafkan larh aku
mohon halalkan makan minum serta pelajaran yg dicurahi kepadaku
adaiku ada kekasih
lupakan larh aku jika aku pergi buat selamanya
pergi engkau mencari penganti 
kerana hidup perlu diteruskan

aku tak mintak utk dikasihi, ditemani
tetapi lumrah alam aku sebagai seorang manusia
perlukan semua tu utk hidup
maafkan larh aku jika aku bukan 
seorang sahabat, anak, kawan, abang, sepupu yg baik
kerana aku manusia
kerana manusia tidak lepas dari melakukan kesilapan
maafkan larhhhh
izinkan larh aku pergi jika sampai ajalku

assalamualaikum.....

Monday, 3 September 2012

Assalamualaikum...
hye.. long time no see
hee okay
mmg hruf M tgh mengusai diri
so this week is 7 weeks of study
tinggal 7 lagi kowtt fuhhhh
skjap nyer
haihhhh
plajaran byk da tak leh msuk otakkkk
so need to struggle more

for her
haihhh untung larhhh yer
da jumpe yg spatutnya
n im otw to get mine too
hee =)
harap yg terakhir utk ku
cewahhh lau ad jodoh hurmmmm
so happy birthday
n selamat menyambut merdeka raya
hee gud luck study n hope bahgia yer
but he not suitable for you
come back to me yer heee
okkkk see u then.....
adeh harap dye dpat datag rumah hari tu
tpi tak blik plakkkk heee okk

sharing is caring
*Tiada bantal yang lebih lembut melainkan ribaan ibu sendiri
*Orang yang tahu mengambil tetapi tidak tahu memberi tidak akan mengecap bahagia
*Keagungan peribadi anda terletak pada kesedian anda untuk memberi bila beruntung, untuk memimpin bila berilmu dan untuk membela bila kuat
*Mengapa manusia gemar mencetuskan pertelingkahan sedangkan manusia itu sendiri dilahirkan adalah dari hasil sebuah kemesraan
*Air susu ibu bagaikan aliran sungai di dalam Syurga yang membesarkan kita sehingga mengenal erti kehidupan. Oleh itu agungilah jasa ibu

Assalamualaikum

Thursday, 23 August 2012

RAYA 2012

Assalamualaikum....
actually  no intention to post something
but i' here just to say
SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN

kalau ada kesilapan dalam penulisan saya,
saya mohon ampun dan maaf kalau membuat awak semua terguris hati


sorry there is no photo's of hari raya
just this year
my raya in a little bit in sorrow
so just im not happy with that...
ok2
da~~~ time to solat jumaat
assalamualaikum....

Wednesday, 15 August 2012

Wednesday, 18 July 2012

New Chapter

Assalamualaikum


sorry late update the blog
need time to think and think
*(pdhal bleh je update tpi entah ske bce oragn laen punyer post je)
what can i say for this semester
WOOOOWWWWWW
like have been a lighting shock
too fast and a lot of think to do it
heee
yelah sudah biase makan suap
skrg kene ambik sndri pastu suap sendri
so paham kannn yg tuuu xyah nk terangkan
okkkkk
so about classmate is same
just got little change
hurmmmmmm
lecture smua okk
yg terbaek skrag adalah
comercial LAW
perghhhh agak mencabar jgak subjek tuu
tpi lecture dye terbaekkk yelahh siap bleh blanje mkan
for THE WHOLE CLASS
and i become class rep
fuhhhh byak gakkk msalah bdak2 nie yg sye kne tanggung
heee
n my mentor became my lecture this semester so
bagus jgakk heee
about my COSTING
lecture sbnarnyer ok just sye je msih dlam
cubaan utk mendpatkan apa yg dia ajar
n byakkk giler bnde kene buat
mcm PBL(problem base learning)
perghhh bnde yg akan menyusahkan sye bermula sem nie
PBL mcm blajar sndri yelah da kate tdi
mkan suap sndri
agak byk gak larhhh
da start assigmnt and due date dia smua kebanyakan nyer lpas raya
perghhhhhh agak sukar jugak menguruskan masa
so skrang sye dduk di rumah sewa
da xde peraturan kamsis dah
perghhh rse bebas skit tpi yg msalah nyer
duit pon kuar mcm air di muara sungai yg asik mengalir je
hahahha
okkkkk da hbis 1 bab


FOR HER
im sorry sbb tidak tegur awak
bkan tak nak tpi tahhh larhhhh
susah utk dikata
mmg terasa rndu utk berada disampingmu
tpi apakan daya ku, kerana awak lebih berasa bahagia
disamping sidia
harap awak disana belajar dgan hati yg tenang
suasana yg damai disamping orang tersayang
hope u enjoy your life
and jika awak nak minta tolong apa-apa
diriku yang hina sentiasa berada disisi awak

"SELAMAT BERPUASA KEPADA UMAT ISLAM SELURUH DUNIA''



*Lihatlah di sekeliling kamu dan teguhkan pendirianmu; sepanjang hidup dan usiamu jangan mudah berputus harapan, senyum yang kau berikan dan air mata yang kau titiskan, simpan…jadikan tauladan; segala yang kau pandang dan dengar, simpan…buat pedoman
*Jangan malu memberikan sedikit, kerana pemberian sedemikian lebih baik daripada tidak memberi sama sekali
*Yang penting bagi anda bukannya menarik minat seluruh wanita jelita tetapi menakluk salah seorangnya sahaja
























Wednesday, 27 June 2012

haihhhhh

Assalamualaikum



perghhhh bunyi mcm byak bnde je
hahaha
mmg pon actually result emmmmm

Alhamdulilah memuaskan hatiku tpi need to struggle more
sbb ckup2 mkan je tuuuu bgi libih skit baru puas hati
tpi yg tak puas nyer CGPA 0.01 lgi nk COPA( dekan)
panas hati
hahhahaha

hati sayu mengenangkan si dia
yelahhhh byak lagi perlu dibaiki
diri ini
dia da jauh kedepan 
kita baru berjlan nak kejar si dia
haaihhhhh mmg takkan dpat la
rsenyer dia da byak berubahhhh
aq je tak ubah2 lagiii
one more thing
nape larhh
kadang2 ragu pasal dia
entahh larhhh she know the what she need right
walaupun awak da bgi thu awak da ad yg lain
saya tetap dgan pendirian saya 
waiting for you until the time is right


*Hati yang gembira boleh diwajahkan dengan wajah yang gembira tetapi wajah yang gembira tidak semestinya mempunyai hati yang gembira
*Jangan kenangi kesedihan lalu sebaliknya ingatlah kegembiraan mendatang. Belajarlah bersungguh sungguh agar kegembiraan yang kita nantikan berhasil

Assalamualaikum

Thursday, 21 June 2012

blue


The winter had passed
And the spring has come
We have withered
And our hearts are bruised from longing

(i’m singing my blues)
Used to the blue tears, blue sorrow
(i’m singing my blues)
The love that i have sent away with the floating clouds, oh oh

Under the same sky, at different places
Because you and i are dangerous
I am leaving you
One letter difference from ‘nim’^
It’s cowardly but i’m hiding because i’m not good enough
Cruel breakup is like the end of the road of love
No words can comfort me
Perhaps my lifetime’s last melodrama
Now its final curtain is coming down

I was born and i met you
And i have loved you to death
My cold heart that has been dyed blue
Even with my eyes closed, i can’t feel you

The winter had passed
And the spring has come
We have withered
And our hearts are bruised from longing

(i’m singing my blues)
Used to the blue tears, blue sorrow
(i’m singing my blues)
The love that i have sent away with the floating clouds, oh oh

I feel like my heart has stopped beating
You and i, frozen there, after a war
Trauma, that has been carved in my head
Once these tears dry up, i will moistly remember my love
I’m neither painful nor lonely
Happiness is all self-talk
I can’t stand something more complicated
It’s no big deal, i don’t care
Inevitable wandering, people come and go

I was born and i met you
And i have loved you to death
My cold heart that has been dyed blue
Even if you have left, i’m still here

(i’m singing my blues)
Used to the blue tears, blue sorrow
(i’m singing my blues)
The love that i have sent away with the floating clouds, oh oh

Again tonight, underneath that blue moonlight
I will probably fall asleep alone
Even in my dreams, i look for you
And wander around while singing this song

(i’m singing my blues)
Used to the blue tears, blue sorrow
(i’m singing my blues)
The love that i have sent away with the floating clouds, oh oh

(i’m singing my blues)
Used to the blue tears, blue sorrow
(i’m singing my blues)
The love that i have sent away with the floating clouds, oh oh

Sunday, 17 June 2012

dugaan

Assalamualaikum
emmm skarg keluarga tgh ade masalah
nk citer kat snie pon mcm xpyah jer
just nk ckap skank nenek da kene strok so
mmg dugaan nk jaga dye
mak cik plak patah kaki sebab kene hentak dgan lif
so hari nie dia operation masuk besi kat peha
n sye keluarga plak demam
nk wat mcm mner smua dugaan dariNya
cuma mintak kat snie doakan saya dan keluarga sihat itu jer

Thursday, 14 June 2012

pesanan buat kekasih

Sewaktu kau melangkah
Meninggalkan diriku
Sebaknya rasa di dalam dadaku
Menahan titis air mata

Ingin aku berpesan
Kepadamu kekasih
Sekiranya engkau merinduiku
Hubungilah aku di sini

Jika ada kesilapanku
Maafkanlah diriku oh sayang
Dan izinkan aku bertanya
Mengapa kau berubah hati

Kiranya kau ada penggantiku
Tetapi hidupmu tak bahagia
Relaku memaafkanmu
Dan menerimamu sayang

Walaupun hatiku kau lukai
Namunku masih menyayangi
Kerana sehingga waktu ini
Cintaku masih untukmu

Oh sayang di mana kau berada
Janganlah kau lupakan aku
Ingatlah aku walau sesaat
Seorang insan yang terluka



Tuesday, 22 May 2012

birthday

assalamualaikum

birthday yeahh thats right today is my birthday
is some else birthday maybe they had a surprise or some thing like that
but for me just a wish just a nice way
i dont  like something that everyone always do
and i dont why
hahahha
just wish is ok for me

khamis lepas kawan2 skolah buat renunion
so datag je larh sbb diorang da sebok2 buat
lau xdatg nnti kesian plak
yelah da penat2 create event org xdatag
tak manis gitu org ckap
sbb da ajak kan hee
so there some picture that i capture
so this them
terima kasih kepada smua yg datag
yelahh lame kowt xjumpe korang
n rindu larhh jgakkk
for her yeahhh nk borak ngan dye pon mmg dpat sbb
da paham sngat perangai dia kan
nk wat mcm mner
n sorry gambar dia xde sbb dia blik awal sgat
dan bkan nk sruh orang hntar tpi suruh orag laen plak
okkk fineee
hahaha
walau mcm mner pon sye gadoh ngan awak
awak tetap dalm hati saya sampai bila-bila

firdaus faisal atiqah

dua sahabat sejoli
mai n tiqah

aliah, fura, wan, qurratul, n syira

poyo je qutul tu
padahal hp da kene rembat ngan kitaorg
hee

owner of the house sarah n azza

tini(yg nmpak blakg je mybe sbb malu kowt) mai, tiqa n hasyim

mai, me, fura n uzair(yg blkg tu)

yg baju biru tu  nadzirah

dua budak kecik yg ssah nk berpisah

so thats all
hopefully enjoy your live


*perkatan yang lembut itu melembutkan hati yang lebih keras dari batu batu dan perkataan yang kasar akan mengasarkan hati yang lebih halus dari sutera...*
assalamualaikum

Wednesday, 16 May 2012

make it a story

Assalamualaikum
Alhamdulilah semua berakhir
cuma terkilan sikit sebab paper akhir tu
make a wrong move
what i meant is study last minute
perghhhhh
kucar kacir gak paper magement aq
hee
ok2
now
make new chapter
mulalah hidup sebagai pengangur terhormat
hahaha
mau cari keje sbb sem dpan da kene duk luar dahhh
arghhhhhh
masalah satu timbul lagi
how can i survive this moments
yelah sem nie rase nyer da ckup teruk da
yelah sem nie lah paling malas rsenyer smua keje
bayak copy paste jer
xmcm sem 1 keje smua buat sendri
so yeahhhh
semua pengalaman
okkkk
pengalaman wow
kire byak gak la
yeah drama king and queen byak gak berlaku
dlam klas smua
hahhaha
tpi yg xbest nyer sye hanya
sebagai pemerhati
n just backup blakang
dan saya adalah tmpat meluarkan perasaan
dan penasihat
hahahha
xbleh blahhh btul
mmg best tgok orag couple smua
but break ye
mmg pedih
siap meraung bagai
so pasnie pandai2 larhh
jge diri ye kwan smua
*saya xterlibat dlam hal nie ye
hee

yeahhh for you
you know who you are right
cik siti z.......
but this time
saya nk paksa awak ckap dgn jujurnya
bleh???
saya nk thu btul ker awak sayang saya itu jer
ye kali nie saya paksa jugak awak ckap
please i need it urgent
please this time i appeal you
i need your answer
please....

yeahhhh
satu cerita telah tamat
mulakan satu cerita yang baru
semoga banyak kenangan yg terukir di bintang
heee


sekadar berkongsi
" DOA MUSTAJAB "

1.'Dua doa yang tidak pernah ditolak : doa ketika waktu adzan dan doa ketika waktu hujan'. (HR. Hakim/disahihkan oleh Adz-Dzahabi)

2.Ketika ayam berkokok. .Hadis Abu Hurairah r.a, Nabi s.a.w bersabda: "Jika kamu mendengar ayam jantan berkokok, pohonlah kurnia daripada Allah kerana sesungguhnya binatang itu melihat malaikat. Jika kamu mendengar keldai memekik, pohonlah perlindungan daripada Allah daripada golongan syaitan kerana binatang tersebut melihat syaitan".

3.Tidak terburu-buru (sabar). Hadis daripada Abu Hurairah, Rasulullah s.a.w bersabda: "Doa seseorang itu akan di kabulkan selagi dia tidak terburu-buru menyebabkan dia berkata: Aku berdoa tetapi tidak dimakbulkan.

4.Doa Ibu Bapa. . .

5.Doa ketika sujud : kerana masa itulah seorang hamba paling dekat dengan Tuhannya. . .





Assalamualaikum



Saturday, 21 April 2012

DIA Nite

Assalamualaikum
hee
alhamdulilah semuanya da selesai
tinggal ada beberapa quis dan test
last assigmnt da smua nyer akan settle minggu nie
sbb minggu dpan da start final
so dikesempatan ini nk mintak maaf larh
lau ade salah dan silap kat korang
n good luck juga kepada sesiapa yg akan menduduki final ye
n berbalik pada tajuk di atas pada 13/4 berlangsung dinner
yg julung2 kali nya kpm beranang buat kat luar
sbb slalu dlam kolej je sbb nk jimat kos katanyer
so aq nie ha dgn dipakse utk menjadi ajk sem
n ajk BOD wajib hadir pada malam tersebut
n dipakse utk kali kedua menjadi asher(xthu btul x ejaan aq tpi
maksud dye mcm jdi guide vvip)
n aq sorang wakil lelaki utk sem aq
tu yg pling best tu( sebaliknya)
so ini larh foto yg ade
this how the stage

smua ajk dia assiociate

budak pandai for my batch

with kak anis

my classmate

with them again


with 2 gorgeous women
 so ini larhh kisah dye sbenarnye banyak lagi gambar tpi biarlah
hee
so pasal gmabr tuu jgn pikir negatif lak
sbb smua dlam nie kawan n xlbih pon dari tuuu

anyway for her gud luck for your final
and really miss you
hope we can meet again

dan utk org lain jugak semoga berjaya
dalam bidang yg diceburi
wish me luck for my final
ok??
see u soon...
assalamualaikum

Wednesday, 11 April 2012

LOST

Assalamualaikum

this time i felt very loss
dont why
but i feel to down
just like have been shoot by snipers
lost a lot of blood then died there
never knows about me
never what happen
just know that i just goen from the world

please take my hand
to right path
please i  begging to you
and want someone with me
beside me and help me
make a way in this world
 advice me if im wrong

please....
come to to me
someone help me
i dont lost in this world

please motived me
teach me about the world
how to survive this world
please..........

i know
you heard it
please
dont pretend
not to heard it
pleaseeeee
i need you
but it hard for me to call or message
and you know why right


tiada kata untuk aku
katakan padamu
kerana semuanya
kehendak kamu
menentukannya

Assalamualaikum

Saturday, 7 April 2012

Tensi

Assalamualaikum

ya.... berkaitan dgan tajuk diatas perghhh
busy larhhhh dgan assiment itu assigmnt nie
nk kejar carry marks itu dan ini
dan dinner itu dinner ini
aaarghhhh
now iam at gold coast morib
bkan austrilia ye hee
melpaskan smua tensi yg ade
mmg best tmpat dye dgan itu ini
tpi yg pling class
dye punyer bath room
siap ade tmpat mndi mcm cite2 kat wayang tuu
ala snag cite tmpat mndi yg mcm peti ais besar tuuu
*gile kjap
hahahha
okk larhhh nie je gmbar yg ade
jap yehhh


ha nie larh dye


nie larhh antara water park dye best kowt




siap ade tingkap dlam tandas tuu


yg nie bahagian dalam nyer


nie yg aq jadi batak nie hahahha

so next week dinner DIA
perghhh jadi ajk plak tuu
da kene select xthu
ishhh teruk btol
spe larhh punyer keje tuuu
so this week mmg busy
ermmm tpi sekarang
sye perlukan awak utk berbual dgan saya
please... i really means it
walaupon sye cbe release my tension
but i always think of you
i donnt why awk xnk angkat call sye
or reply my message
ermmmm
sye rse awak cbe lari dari sye annn
ok larhhh is up to you
saya xnak pakse awak buat keputusan
apa yg awk rase pnting utk awk
awk buat larhh
sye xnak marah2 or something like that

sekadar berkongsi
apabila saya SMS awak,
itu MAKSUDNYA saya RINDU kat awak.
apabila saya TaK SMS awak,
itu MAKSUDNYA saya menunggu awak Untuk RINDUKAN saya,

nite
assalamualaikum....